Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

Els cooperants ja treballen en els campaments saharauis!!

Els nostres companys ja treballen en els campaments saharauis, ara mateix estàn construint les primeres cadires terapèutiques per a poder aplicar les tècniques fisioterapèutiques que milloraràn la vida dels xiquets amb discapacitat profunda.

 

Aquest nou viatge de la AASPD (el quart des de que començaren amb el projecte de cooperació a l'octubre del 2012) és molt important, ja que a més de la feina que es durà a terme amb les famílies i els xiquets discapacitats en el campament de Smara, els dies 2, 3, i 4 de maig es realitzaran unes jornades formatives amb el personal mèdic, assistencial i les pròpies famílies i xiquets de tots els campaments. Per ajudar en l'organització d'estes jornades, el cooperant Carlos Girbés s'incorporarà al grup a partir del proper dijous dia 30.

En aquestes jornades, els cooperants de l'AAPSD faran una posada en comú de les tècniques fisioterapèutiques que milloren la vida diària dels xiquets discapacitats profunds. També mostraran el funcionament de la cadira terapèutica dissenyada per l'AAPSD, i que ja porta dos anys en funcionament en alguns dels campaments. Les famílies podran comprovar en directe com la utilització d'aquesta cadira ha millorat ostensiblement la vida dels xiquets que ja porten dos anys utilitzant-la.

A més, aquest nou viatge també servirà per comprovar l'arribada del material mèdic i alimentari que l'AAPSD va enviar en la Caravana per la Pau de 2015 del passat febrer i per preparar el proper viatge dels cooperants, als quals sols els falta treballar en 2 dels 5 campaments de refugiats.

Els cooperants tenen previst tornar el 4 de maig. Una vegada arribats a casa, els membres de l'AAPSD començaran la preparació del proper viatge, planificat per a l'octubre del 2015.

Des de l'associació us volem agraïr a tots i totes la vostra solidaritat i compromís que ens permet desenvolupar totes estes accions.

AAPSD

 


¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio