Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

Els cooperants de l’ONG valenciana AAPSD (Associació d’Ajuda a  Persones Saharauís amb Discapacitat) visiten de nou els campaments de refugiats del Sahara Occidental. L’equip de treball enviat aquesta vegada l’AAPSD està format per un fisioterapeuta i dos cooperants al càrrec de la intendència del viatge, que eixiran el divendres 14 de desembre des de l’aeroport de Barcelona.

L’ONG d’Algemesí AAPSD inaugura aquest dijous 19 d’octubre a les 20:00 h. al Museu de la Festa d’Algemesí una exposicióde quadres sobre els habitants dels campaments del Sahara Occidental creats per l’artista local Xavier Ferragud. Amb aquest exposició Ferragud vol acostar una vintena de biografies d’habitants dels campaments de refugiats del Sàhara occidental, al nord d’Àfrica, amb els seus pinzells.

Els nostres companys Rosa, Pere i Xavi tornaren dels campaments saharauis el passat  7 de desembre. En aquest viatge han pogut continuar amb la tasca de les visites a domicili i amb la construcció de les cadires d’estructuració corporal que estan donant un gran resultat per a millorar la vida dels xiquets amb discapacitat profunda. 

Prompte direm la data de la pròxima assemblea on vos informarem dels resultats d'aquest viatge. 

(Fotos Xavi Ferragud)

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio