Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

L’ONG d’Algemesí AAPSD visita de nou els campaments de refugiats del Sahara occidental

Els cooperants de l’ONG valenciana AAPSD (Associació d’Ajuda a  Persones Saharauís amb Discapacitat) visiten de nou els campaments de refugiats del Sahara Occidental. L’equip de treball enviat aquesta vegada l’AAPSD està format per un fisioterapeuta i dos cooperants al càrrec de la intendència del viatge, que eixiran el divendres 14 de desembre des de l’aeroport de Barcelona.

L’ONG d’Algemesí AAPSD reb 6.000 € de l’associació cultural Mussol de Banyeres de Mariola

L’ONG d’Algemesí AAPSD ha rebut de l’associació cultural Mussol (Música i Solidaritat) de Banyeres de Mariola 6.000 €, que es destinaran a la construcció d’un centre d’atenció als cooperants en els campaments de refugiats del Sahara Occidental i a la resta de projectes solidaris que l’AAPSD porta endavant als mateixos campaments.

Aquesta donació s’ha produït en el marc del Festival de Música Mariola Rock, que l’associació Mussol organitza anualment a Banyeres de Mariola, i que cada any dedica la seua recaptació a una ONG valenciana.

L’edició d’enguany, que se celebrà el passat 15 de setembre, comptà amb la participació dels membres de l’AAPSD, que montaren el seu stand en les activitats que es dugueren a terme durant el dia (vermut solidari i el dinar de germanor) i després també estigueren presents als concerts explicant la seua tasca solidària als campaments de refugiats.

Tant l’associació Mussol com l’AAPSD han mostrat la seua satisfacció per l’èxit d’aquesta iniciativa, ja que s’han superat les expectatives de recaptació. El president de l’AAPSD, Carlos Girbés, ha declarat que “estem molt agraïts a l’associació Mussol per haver triat el nostre projecte solidari com a destinatari de la seua donació enguany, i, per la nostra banda, estem oberts a vindre cada any a explicar el que fem als campaments i la lluita del poble saharaui per la seua llibertat”

 

L’ONG d’Algemesí AAPSD inaugura una exposició de quadres sobre els habitants dels campaments del Sahara Occidental

L’ONG d’Algemesí AAPSD inaugura aquest dijous 19 d’octubre a les 20:00 h. al Museu de la Festa d’Algemesí una exposicióde quadres sobre els habitants dels campaments del Sahara Occidental creats per l’artista local Xavier Ferragud. Amb aquest exposició Ferragud vol acostar una vintena de biografies d’habitants dels campaments de refugiats del Sàhara occidental, al nord d’Àfrica, amb els seus pinzells.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio